Enter your keyword

Maj

Maj

Moj april in maj sta bila izredno pestra. Tako kot že najmanj zadnjih 10 mesecev! 🙂 No, morda sta bila še za odtenek bolj natrpana in neprespana … Začelo se je z novimi lučkami, eno abrahamsko in eno birmansko – posledično sem uvedla novo kategorijo med lučkami; Lučke za posebne priložnosti.

Velik del mojih misli v tem času je bil namenjen organizaciji še zadnjih detajlov za poroko dveh dobrih prijateljev. Izdelala sem jima vabila, sedežne rede, naprsne šopke za svate so zamenjale prikupne značke … (fotodokazi bodo kmalu tukaj). Poleg tega sta mi zaupala tudi del poročnega fotografiranja.

Med prazniki mi je uspelo pobegniti na sestrski obisk na Portugalsko, kjer sem nabrala malo vitamina D in se z odprtimi usti sprehajala po kompleksu LX FACTORY. Stajliš kavarnice in restavracije, ateljeji, knjigarne, trgovine z unikatnimi dizajnerskimi izdelki, ni da ni. Uh, tam bi pa res imela eno Lučkabučka podružnico! 🙂 No, nekje vmes pa sem izdelala še par kosov nakita, med drugim tudi tele pisane uhančke – razigran motiv mi je posredoval naročnik.

Ne, ni mi dolgčas in vesela sem, da je tako. 🙂

Lep preostanek vikenda vam želim!

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.