Enter your keyword

Reference

Kranjska Gora, Slovenija

Jasna Chalet Resort

Na idilični lokaciji ob jezeru Jasna so se januarja 2019 odpra vrata prenovljenjega kompleksa luksuznih apartmajev. V sodelovanju z investitorjem smo za enega izmed apartmajev zasnovali prav poseben lestenec. Sestavljen je iz sedmih MoonLight svetilk, povezuje jih originalno staran ter krtačen hrastov tram. Piko na i lestencu dodajo leseni dodatki, mat črna barva ter črni elementi za pritrditev na strop.

Poleg lestenca sem za apartmaje oblikovala in izdelala namizno svetilko, ki je sestavljena iz naplavine bližnje Pišnice ter kovinske baze, ki svetilu nudi stabilno oporo, hkrati pa se opira na zgodovinsko pomembno industrijo oblikovanja kovine, ki je zaznamovala bližnje Jesenice ter okoliške kraje.

 

  • Leto izvedbe: 2019
  • Oblikovanje: Lučkabučka in Primus Design

Groblje, Domžale, Slovenija

Vistra Butik

Vistra Butik  je salon keramike ter kopalniških dodatkov, ki združuje ponudbo kvalitetnih proizvajalcev dizajnerske kopalniške opreme (sanitarnih elementov, armatur, pohištva, radiatorjev in dodatkov), kot tudi oblog za celotno hišo (keramika, parket in tapete).

 

Za enega izmed razstavnih “boksov” sem oblikovala MoonLight lestenec, ki se povezuje z naravnim izgledom izbranega umivalnika, svetila pa dopolnjujejo še barvni dodatki, ki se ujemajo z barvo keramike.

 

  • Leto izvedbe: 2019
  • Oblikovanje: Lučkabučka

Koper, Slovenija

Vzorčno stanovanje, Nokturno

Arhitektka Petra Bečan me je povabila k soustvarjanju ambienta otroške sobice v vzorčnem stanovanju v kompleksu Nokturno v Kopru.

Ker v sobici niso predvideli nočne omarice, sem za nočno lučko oblikovala visečo lučko MoonLight S. Dodatki svetilke so v barvah, ki prevladujejo v sobici in se povežejo s celotno podobo prostora.

 

  • Leto izvedbe: 2019
  • Oblikovanje: Lučkabučka
  • Foto: Arhipetka, Petra Bečan

Domžale, Slovenija

Hiša Pavček

Ob prenovi podstrešja starejše hiše in spremembi le tega v svetlo ter odprto stanovanje, so naročniki želeli imeti svetila, ki bodo v prostor vnesla malo čarobnosti in topline, hkrati pa ohranila ta svež značaj stanovanja.

Za prostor sem izdelala serijo svetil MoonLight, za nad mizo MoonLight L, nad putom dve MoonLight M, srednjo velikost so si izbrali tudi za druge prostore. Dodatki so v natur barvi lesa.

Leto izvedbe: 2018

Oblikovanje: Lučkabučka