Enter your keyword

Lučkabučka

VIZIJA

Z izčiščenimi naravnimi oblikami in teksturami LB svetila v prostor prinašajo mehkobo in igrivost, hkrati pa tudi uglajenost in eleganco. Podnevi imajo svetila pomembno dekorativno vlogo, zvečer pa ustvarjajo prijetno svetlobo, ki je bistvenega pomena za dobro počutje. S svetili lahko močno zaznamujemo in oblikujemo prostor.

S svojim delom in zgledom želimo spodbujati k razmišljanju o pomenu kvalitetnega oblikovanja v prostorih, kjer se zadržujemo.
Osveščati želimo o pomenu estetike svetlobe in uživanja v prijetnem ambientu.

Govoriti o dodani vrednosti ročno izdelanih in unikatnih izdelkov, ki v naše domove prinašajo pozitivno energijo ter spodbujati trajnostno naravnanost in odgovorno potrošništvo.

DSC_0512
Lucka-foto2018-112

Lučka

O MENI

Po zaključenem študiju likovne pedagogike, kjer sem se redno srečevala z ustvarjalnimi izzivi na področju slikarstva, grafike, kiparstva in pedagoško raziskovalnega dela, sem se sprva posvetila slednjemu.

Prva lučka je tako nastala čisto po naključju, ker mi v trgovini pač nič ni bilo všeč. Sredi zime sem na balkonu s kladivom in dletom lotila kosa pihanega betona, po domače rečeno, siporeksa. Sčasoma sem zamenjala delovno okolje in orodje, pridobila spretnosti, nove ideje in spoznanja. Takšni so bili prvi koraki.

Tudi danes pihan beton zaradi svojih mehanskih in estetskih lastnosti ostaja vodilni material v LB zgodbi, dobiva pa vedno več sopotnikov, ki mi omogočajo razvoj novih izdelkov in prepoznavne LB identitete.

Kadar ne klešem, vrtam ali brusim, me najpogosteje najdete v naravi - v hribih ali na sprehodu z mojo najljubšo pasjo navihanko, Lino. Obožujem pa tudi morje, dobro hrano, backpacking, večere ob tabornem ognju, evropske filme in ustvarjanje z otroki. 🙂

Obiščite nas

STUDIO

Moj atelje, delavnica in trgovinica se nahaja v Domžalah, v prostoru, ki ima bogato obrtniško zgodovino. Prav tam je svoje malo podjetje osnovala že moja babica. In tu se rojevajo lučke, od prve skice do zadnjega vijaka.

Če vas zanima, kako poteka moj delovni proces, končni izdelki ali pa bi samo poklepetali in popili kakšen čaj, pridite naokrog.

Ker nimam stalnega delovnega časa, me pred obiskom, prosim, pokličite ali pišite na:

info@luckabucka.com or +386 40 365 161

Se že veselim!

IMG_20170825_151827