Enter your keyword

Male sreče

Male sreče

´Male sreče´ je množinska oblika besedne zveze ´mala sreča´. No, vsaj zdi se mi tako. Zna biti, da je to pač ena moja “lingvistična” pogruntavščina. 🙂 Ampak saj to niti ni tako pomembno, ane?

Zadnji mesec je bil spet pester, poln dogodivščin in predvsem novih izzivov. In tistih trenutkov male sreče. Ko se ne zgodi nič tako zelo posebnega, ampak vseeno veš, da ti je lepo.

Sprehod po pisani dunajski tržnici, kava s “starimi” prijatelji s katerimi se ponavadi slišiš samo preko Skypa, ker so za redne obiske doma predaleč, brkljanje po dizajnerskih trgovinicah in prvi spomladanski sončni žarki.

Pečica polna dišečih kolačkov, otroško navdušenje in ogromno objemčkov ter dobrih želja za prihodnost! Pa še izjava: “Učiteljica, ampak ta mafin je pa tolk lep, da ga ne bom nikoli pojedel.” 🙂 PS: odličen recept najdete tukaj.

Irsko vreme, irska glasba, malo barve, lončkov, deteljice in ustvarjalci vseh starosti. IRISHFEST 2015! Organizacija – odlični in vsestransko talentirani Bog Bards! Hvala za vabilo 😉

Nov čajni kotiček v delavnici. Me happy! 🙂

Lepo pomlad vam želim!

Lučka

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.