Enter your keyword

Argentina 2014

Argentina 2014

Ohladitev, ki nas je doletela v sredini tega tedna, je najbrž marsikoga spomnila na prihajajoče zimske dni. Morda je komu priklicala v spomin prijeten decembrski večer s kuhanim vinom/čajem v rokah, morda občutek veselja ob prvem snegu, ali pa neprijetna zimska opravila, med katera gotovo spada praskanje ledu z avtomobila in brisanje zarošenih očal (kdor mora nositi te optične pripomočke tudi takrat, ko ni sonca, že ve, o čem govorim :)).

No, mene pa je ta nenaden preskok v plašče, kape in rokavice spomnil na letošnjo poletno-zimsko dogodivščino v Argentini. Že lep čas sem se spravljala k urejanju fotografij, ta temperaturni déjà vu pa me je dokončno spravil pred računalnik.

Morda samo nekaj besed o poteku potovanja … Argentina je res ogromna in raznolika država. Na severu je podnebje subtropsko, na skrajnem jugu pa puščavsko/oceansko, meni se je zdelo polarno. 🙂 Prvi del fotografij je nastal v Salti in okolici, drugi na slapovih Iguazu, sledi nekaj utrinkov iz Buenos Airesa, v zadnjem delu pa sem skušala zajeti in predstaviti lepote divje Patagonije.

Narava tam je res nora, pa sem videla samo par drobtinic. Razlogov za povratek je torej več kot dovolj. 🙂

Ps: In ja, barve so res takšne, no Photoshop!

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.